ETKİNLİK DETAYLARI
GEÇMİŞ ETKİNLİK
21 Kasım 2013, Perşembe
18:00 - 19:30
bilgi@ruhsak.org
0
2013 Güz Dönemi Paylaşım Toplantıları I

Değerli Meslektaşımız,

Bildiğiniz gibi RUHSAK, Ruh sağlığı alanında lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim almış veya almakta olan kadınların oluşturduğu gönüllü bir sivil toplum kuruluşu/girişim grubudur. İlk çalışmalarına 1995 yılında Ruh Sağlığı ve Eğitimde Psikolog ve Pedagoglar (RUHSEP) grubu olarak başlamış, Haziran 2010 itibariyle yeni bir isim ve yapılanmayla daha aktif hale gelmesi amaçlanmıştır.

Ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlar olarak eğitimin okulla sınırlı olmadığının, hele ki konu insansa; insanın kendisini geliştirmesinin aralıksız devam etmesi gerektiğinin bilincindeyiz.

Bu farkındalıkla alanımızdaki yeni çalışma ve gelişmelerden haberdar olmak ve gönüllü arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübelerini arttırmak amacıyla Kasım 2013’den itibaren düzenli olarak her Perşembe günü 18:00-19:30 saatleri arasında Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde paylaşım toplantıları düzenleyelim istiyoruz. Eğitimlerimiz Selami Ali Gençlik Merkezi ile işbirliği yaptığımız “Romen Çocukların Sosyal Hayata Entegrasyonu” projesi kapsamında İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından da destekleniyor olacaktır.

Dönemin ilk semineri olan “Ruh Sağlığı Nedir?” konusunu Sayın Dr. Fatma Fariha Cengiz‘den dinleyeceğiz. Konuya ilgi duyan herkesi bekleriz.

KONUŞMACILAR 1
Dr. Fatma Fariha CENGİZ (Psikiyatri Uzmanı)
Adres Bilgileri

Bağlarbaşı Kültür Merkezi
Selami Ali Mh., Gazi Cd No:22, 34000 Üsküdar/İstanbul

Arama
Etkinlik Takvimi
Etkinlik Kategorileri